van de bovenste plank: Vlogboek

Leesbevordering 2017. Geen leven, geen lezen, wat zeg ik – omdat ik het maar niet laten kan, dus ook geen literatuuronderwijs 2017-2018 meer zonder Vlogboek*.

Volgen. Doén! Bij grootste voorsprong je lenigste leesbevorderaar. Hipste. ContentRijkste. Snelste. Aantrekkelijkste. Zonder pedagogisch-didactische tierlantijnen. Weg de be-le-ren-de opdringerigheid. Naturel & puur. Recht uit het hart. Gewoon kapotgoed. Herinnert me ook aan vroeger, hoe romanist en francofiel Bart Van Loo Franse cultuur & literatuur via TVLivre promootte. Onvergetelijk goed. Dezer dagen schrijft hij aan een nieuw boek.

* Driemaal is scheepsrecht. De openbaring / ontdekking van Vlogboek gebeurde via Neerlandistiek-tv, de feeds van video’s, u hebt het al geraden, op Neerlandistiek.nl. Vast & zeker ook niet vergeten te abonneren op ja, het YouTube-kanaal van Marc van Oostendorp. Nee, ik wil het niet onder stoelen of banken steken dat ik tot zijn fanclub behoor. Zijn we niet allen taalgebruikers, lezers en schrijvers, sprekers en kijkers en luisteraars. Gelukszoekers. Waarheidszoekers.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.