Idee voor game met literaire allure? – 2

tedvanlieshout.nu

MediafondsEen paar dagen geleden stond dit bericht over literaire games op dit weblog. Je kunt er ook over lezen op: www.letterenfonds.nl/nl/open-oproep-literaire-games. Mede namens de collega’s van het Gamefonds voegt Suzanne Meeuwissen van het Nederlands Letterenfonds daaraan toe:

‘De oproep wekte naast (voorzichtig) enthousiasme bij een aantal geïnteresseerden de vraag of ik, het liefst aan de hand van voorbeelden, kon scherpstellen wat een literaire game is en wat er van de schrijver verwacht wordt. Ik ben daarop spoorslag naar het Gamefonds gegaan om te vragen of we niet een bijeenkomst konden organiseren, informeel, met een paar sprekers en gelegenheid tot het stellen van vragen. Gezien de aanvraagdeadline moest het wel snel.

Het Gamefonds reageerde meteen: vrijdagmiddag 22 mei zullen twee leden van de Gamefonds-commissie dieper ingaan op de achtergrond en ontwikkelingen van de literaire game, als ook op het maken van games. De bijeenkomst is in de bibliotheek van het Letterenfonds, Nieuwe…

View original post 51 woorden meer

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s