een ware Ann SCHATteman van een beroepsleesbevorderaar | in: pas open! Handboek Literatuuronderwijs 2015 – 2016

annschatteman14

Screenshot gelicht uit de nieuwe editie van het digitale Handboek Literatuuronderwijs 2015 – 2016, Lijst of Lezer?uitgave Dag van het Literatuuronderwijs – zoals ze dat alleen in Nederland maken.

In the picture: beroepsleesbevorderaar Ann Schatteman met haar gigantische Voorleestoer 2013 voor scholieren in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen), een groots praktijkvoorbeeld. Nog een screenshot: van de kaart op Voorleestoer.

voorleestoer14

Het mag dan misschien beetje cliché klinken: Ann Schatteman is een ware schat van een vrouw die ik meermaals ‘analoog’ mocht ontmoeten! @Ann, een warme digitale groet & dikke proficiat voor het schitterende idee en de geweldige organisatie.

Zoals Ann Schatteman kinderen & jongeren via hun scholen en daarbuiten met hart & ziel op bijzonder eigentijdse manier al vele vele jaren aan boeken & literatuur ‘helpt’, ken ik er geen twee. Chapeau! Petje af! (Zeg ik welbewust in de twee standaardlandstalen resp. Vlaanderen / Nederland – speciaal op deze zaterdag #hsn28.)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op een ware Ann SCHATteman van een beroepsleesbevorderaar | in: pas open! Handboek Literatuuronderwijs 2015 – 2016

  1. Pingback: het klaterde prijzen in het Kasteel van Laken | Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs 2015-2016 | The Sausage Machine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.