top security tops, summits en hoge bezoekers in Belgium en the Netherlands

Je zult het maar beter geweten hebben: verkeershinder 23 – 26 maart i.v.m. nucleaire top. Die waarschuwing heeft zich in mijn geheugen genesteld na zo’n 5 of 6 keer oplichten boven of langs de autosnelweg. – Het plaatje komt van VanAnaarBeter.nl:

nucleairetop14

Beveiliging ‘over de top’? – hoorde ik vanmorgen een journalist opwerpen. President Obama – zonder Michelle Obama – wordt immers in Brussel en in Waregem op het Flanders Field Amerikaans militair kerkhof verwacht!

Naast de Amerikaanse president Barack Obama komt onder meer de Chinese president Xi Jinping eind maart op bezoek. Hij zal naast Brussel onder meer een bezoek aan Brugge en Gent brengen en aan de panda’s in Paira Daiza. 

Ook de Navo-top eind maart en de Europees-Afrikaanse top begin april brengt veel hoge gasten naar ons land.

Bron: De Standaard.

Nee, je kunt en wilt toch niet achterblijven met wereld- en ook ander nieuws, helemaal niet met die wakkere kleine grote volgers in huis van Jeugdjournaal, Karrewiet, Google en Nieuwsbegrip en meer. Ik ben toch nog niet stokoud, nee. Nog even niet. Hellep!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op top security tops, summits en hoge bezoekers in Belgium en the Netherlands

  1. Wapiti zegt:

    Ik hoorde op de radio dat het verkeer stil gelegd wordt om Obama vrije doorgang te verzekeren. De inwoners van Waregem krijgen zelfs huisarrest. Mochten ze dat nu ook eens voor mij/ons doen, dan stond(en) ik/we niet zo dikwijls in de file! Als dat geen goede oplossing is van het Antwerpse probleem?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.