Kinderen kunnen de pot op!

tedvanlieshout.nu

AMGS-uitnodigingDat is de titel van de veertiende en helaas ook de laatste Annie M.G. Schmidtlezing, die op 22 mei bij te wonen zal zijn in Leiden. Dit is de uitnodiging en de relevante informatie luidt:

‘De Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden en IBBY-Nederland nodigen u van harte uit om bij deze Iezing aanwezig te zijn. De avond die wordt georganiseerd in het kader van de bijzondere leerstoel kinder-enjeugdliteratuur, begint om 20.00 uur en wordt net als vorig jaar gehouden in de Lokhorstkerk aan de Pieterskerkstraat I te Leiden (voor een routebeschrijving zie: http://www.doreleiden.nl/gemeente/contact/default. asp ). Na afloop wordt u een drankje aangeboden.

Gratis kaarten zijn te bestellen via het secretariaat van IBBY·Nederiand. IBBY·Nederland@planet.nl (vergeet niet uw naam en volledige adres aan te geven, zodat de kaarten toegestuurd kunnen worden; Indien men meerdere kaarten bestelt graag de namen van de deelnemers vermelden) of telefonisch via 073-5515536 (’s avonds) …

View original post 19 woorden meer

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s