Raf Simons’ nieuwe debuut ‘Dior’s New Look’

Ook Autumn-Winter 2012-2013 Dior Haute Couture by Belgian Designer Raf Simons loopt catwalking via Twitter naar Facebook en YouTube. 

Tja, Vlaanderen zet steeds grotere en duurdere stappen in de modewereld. De allereerste Raf Simons zag ik vele vele jaren geleden in de etalage van Louis in Antwerpen. En bij de zomerkoopjes van toen was er een heel betaalbaar zwart t-shirt dat J/ als gegoten paste.

Raf Simons blijft dicht tegen het DNA van Dior aanleunen, lees ik. Anderen zien het anders: Raf Simons changes the face of Christian Dior in couture. En in China zijn ze helemaal wild van onze designer. Nu, het jurkje dat daar in beeld komt, is in kleuren waar ik wel van hou.

k Kijk ng ns nr t 1e plaatje hierboven li: is dat niet het zwarte broekpak, het mannenpak door Christian Dior ooit voor het 1st bedacht voor vrouwen. Zo te zien is Raf Simons’ wollen interpretatie van deze Diorklassieker niet ver van ‘vertrouwd’. Altijd schoon, zo strak in het zwarte pak toch.

Nog een ontboezeming (via Vogue*) – vanuit de incrowd van modeontwerpers / couturiers / fashion designers – ging die winkel van Diane von Fürstenberg in Antwerpen Modestad nu niet dicht? 

* Voetnoot. In het Vogue-artikel werd DVF’s tweet niet helemaal letterlijk weergegeven tussen de dubbele aanhalingstekens: Simons’ naam staat daar in gecorrigeerde versie. 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.