hij kuist zijn tenen uit op de Boekenbeurs! Jeroen – mijne man – Meus!

 Foto Photonews als op She – celebrities.

Dagelijkse kost op het menu, van de koning van de Boekenbeurs! Natuurlijk vind ik dat normaal, Jeroen! Draag je weer een hemd van …? Als er één boektopper voor mij is op de Boekenbeurs, dan ben jij het wel, naast Bart met Chanson, en Pedro met De jeugd is tegenwoordig, en de eeuwige Dimitri (je bent nu eenmaal fanblog of je bent het niet), jawel, gisteravond was onze Dimitri nog op #VOLTtv proever van dienst voor Koken met Kobe. Maar of ik het kan opbrengen om urenlang in de rij aan te schuiven voor een gesigneerd exemplaar, dat is een ander paar mouwen. Mamamia.

Natuurlijk pik ik deze foto en het citaat op dat als lopend vuur … op Starlounge.be, De Krantenkoppen.be, She.be, Zita.be, Vandaag.be, Mediablog.be … Zalig toch, je zegt het, Jeroen.

Het is toch wel normaal dat ik mijn tenen uitkuis op de boekenbeurs. Dit is gewoon een deel van mijn werk. Maar toegegeven: momenteel zit ik wel op een wolk. Het doet deugd om te voelen dat mijn arbeid zo geapprecieerd wordt. En al dat signeren is vermoeiend, maar ik amuseer me enorm. Ik krijg eindelijk eens de buitenkans om kennis te maken met mijn kijkers. Zij mogen ganse dagen in mijn potten kijken, nu mag ik hen eens schaamteloos zitten monsteren. Zalig.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op hij kuist zijn tenen uit op de Boekenbeurs! Jeroen – mijne man – Meus!

 1. breieninpeking zegt:

  🙂

 2. Moniek zegt:

  Van de recepten van zijn ‘groentjes’ kan ik altijd dik genieten, maar ‘tenen uitkuisen op een boekenbeurs’, dat lijkt me vrij smerig. Of betekent het iets anders? Gaat hij een tenenkaasgerecht maken? Ik mag dan wel een halve kaaskop zijn, maar ‘tenenkaas met groentjes’ lijkt me niet zo’n lekkere combinatie. Zou je het eens willen uitleggen wat die uitdrukking betekent Janien, uitleggen aan hele en halve kaaskoppen?

  • janien zegt:

   Hey Moniek

   Bedankt voor je kooklustige reactie! Fantastisch, toch! Ha, Nederland ‘volgt’ Jeroen Meus ook, het moet hem plezieren, denk ik, een intercultureel publiek. ‘Zijn tenen uitkuisen’ behoort tot het autenthieke, succulente Vlaams van Jeroen Meus. Ik dacht dat de uitdrukking uit het Oost-Vlaamse (of Zuid-Brabantse? – ik ben geen dialectoloog) dialect is opgeborreld. Als ik het goed voorheb, moet het zoiets betekenen als ‘zijn best doen’. Ja, koken is plezant, niet, Moniek! Smakuluk!

 3. breieninpeking zegt:

  Ook ik volg graag de Belgische tv en geniet met volle teugen van de kookprogramma’s. Maar mijn reactie betreft de tenen, ik ging er maar van uit dat het om knoflooktenen ging, die andere optie leek mij ook te smerig..:)

 4. Leons zegt:

  Jeroen Meus wordt steeds bejubeld als ‘nen toffe Pee’ maar koken heeft toch meer te maken met smaken als met de persoonlijkheid van de kok; daarom verwijs ik alle bewonderaars naar een onafhankelijke test in het nieuwsblad van de verschillende kookboeken op de boekenbeurs.
  Ik meen dat deze test toch een weinig de hype rond Jeroen Meus zal temperen.

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20121025_085

 5. Pingback: Dagelijkse kust – yes! Jeroen Meus is back! | The Sausage Machine

 6. Pingback: het nationale kerstmenu 2013 – en voor oudejaarsavond Jeroens polognaisekroket | The Sausage Machine

 7. Pingback: pudding met vel en iPad … en meer huiselijke warmte | The Sausage Machine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.